LOUISE 20

Dagen efter midsommarafton vaknade jag hemma hos Hilda & Co. Tätt därefter stapplade Tessi och Lovisa in genom ytterdörren. Vi käkade frukost och var extremt bakis från gårdagens bravader. Vi åkte spårvagn hem, mötte carro och tog en välbehövlig siesta i lägenheten. När klockan sprungit iväg allt för mycket gick vi och handlade smått till lunchen. Vi åt hummus och tortillachips med smält ost (fresh).
Senare duschade vi alla tre och fräschade till oss från våra bakfyllor, sedan begav vi oss till Hausmanns gate, hem till Tessi & Co. Det var nämligen Loppans 20årsdag (på söndagen) och vi firade henne på asiatisk restaurang nära dem. Här har vi en nöjd Carro:
Slitna från gårdagen men peppade på restaurangmat. Finlovisa <3 Jag i min nya magtröja från Weekday.
Mot restaurangen! Kul att jag och Lovisa ser typ exakt likadana ut fast med olika färger hehe.
Misslyckad posebild efter vi insett att vi fått publik... Älskar den här tjejen.
Väl framme på restaurangen förundrades jag över att de faktiskt hade relativt låga priser för att vara i Oslo.Här är vi i full gång med menyerna som var proppade med en massa mumsigt. 
Jag var sugen på sushi - därav blev det tempura maki med friterad scampi + chilimajonnäs x2. Allt detta för 150kr! Inte alls mycket dyrare än hemma i Suecia. Åh, det var så himla gott! Vet någon ett sushiställe i Norrpan som erbjuder tempura maki?! Har inte hittat ett enda!?
Tessi käkade chilinudlar med scampi. Ser ju så gott ut! Sjukaste portionen.
Och här har vi födelsedagsbarnet som icke längre är tonåring. Fina <3
Kan man redigera bort hamsterkinden? Var ju fasan mitt profilbildsmaterial </3 OMNOM. 
SKÅL TESSI. Miss ya already baby.
Senare anslöt sig även Clara till hänget. Det blev "dessvärre" inga drinkar för min del... Vatten är ju också gott </3
Efteråt gick vi hem till dem igen för att snacka skit och vaska moet. LOL :P Sjöng för Loppan och slösåg film. Dagen efter var en himla knepig dag. HAT TILL SJ är det enda jag har att säga.
OSLO | | En kommentar |

MIDSOMMAR I OSLO

Jag drog ju en spontanare till Oslo i torsdags för att midsommarfira under helgen. Det blev verkligen en så himla bra kväll! Vi tar en titt: När jag Lovisa och Carro anlände till Tessi & Co. var de i full gång med att göra kransar av blommor de pallat från en kolonilott (haha).
Jag hade med mig två klänningar men ingen av dem täckte min isblåa tejp över axeln (ja, har tejpat hos sjukgymnast) - så jag fick tack och lov låna en klänning i sista sekund av Lovisa baby.
Provianter under kvällen <3
Min finfina syster i ny klännnig och enorm björkkrans.
Lovisa <3
Och så dukades bordet upp med midsommarmat. Lax, sill, romsås, potatis, köttbullar, tacopaj och brännvinsost. Supergott <3
Bra tjejer det där <3
Tessi och Louise var prydliga i håret med midsommarblomster.
Bjuder på denna bild. Loppan <3
Tessi knäpper första.
Och så börjades det. Matkoman efter detta var extrem.
Lovisa och Isak mumsar.
Loppan med bärtzen i högsta hugg.
Stolt över perfaboll på huvudet <3 :')
Carran i en oergonomisk pose när hon skär upp tacopajen and my görls <3
GLAD MIDSOMMAR!! Titt! Vi hade till och med en midsommarstång som vi dansade runt till alla möjliga musikgenrer.
Olle blåser såpbubblor efter att ha tröttnat på att blåsa ballonger som bara går sönder.
Snygghilda serverar midsommartårta. Så himla god. 8 ägg, men jag klarade det :') <3 so proud
Mina brudar <3 löv u
Senare under kvällen när vi druckit en hel del vin och öl begav vi oss ut till en klubb under en bro. Där dansade vi oss svettiga till salsadunk med bl.a en 50+are, trampade på glaskras, drack öl på toaletten och pratade knakig engelska med australiensare. När klubben hade stängt gick vi till ett hostel i närheten tillsammans med dessa knepiga människor. Satt i ett sunkigt rum och drack whisky, lackade ur på ett BackstreetBoys-A.J-liknande snusk (haha) och drog sedan hem med Hilda tack och lov <3 Somnade dirr och tackade gudarna för en skön jävla säng.
OSLO | | Kommentera |

LEON

Tänkte visa lite nytt och fräsigt i lägenheten! Vi har nämligen varit på IKEA efter att jag fick en briljant idé om att hänga upp en såndär köksredskapshängare över skrivbordet för att skapa fiffig förvaring! Det blev ju till och med snyggt. Vet dock inte om den hänger lite för högt?
I ena hinken har vi pennor och dylikt, i andra har vi en kaktusväxt som är så snäll och behöver inte vattnas alls mycket. I högra hörnet hänger min ljusrosa pompom från Cervera. 
En liten inzoomning på vad som hänger ovanför: 1. en riktigt dålig/fånig fotoautomatremsa på mig och mina bästa vänner år 2009 2. en fabulös uterus <3 3. någon typografisk-artsy reklam till en konstutställning i Warsawa.
Något som nästan får mig att fälla en glädjetår är att vårt fejk-bonsaiträd (som vi trodde dog för 2 helger sedan) har fått nya skott och jag blir så lycklig för hens skull <3 GOOD JOB PLANT
Och så en sista bild på mina nyinhandlade sandaler som är anatomiskt hälsosamma för mina stackars skoskavsarga fötter. DESSA KOMMER JAG BO I I SOMMAR.
Nu ska jag dubbeldosera ipren, göra mina sjukgymnastiska stretchövningar och gråta över min smärta bakom skuldran som kommit tillbaka efter två dagar på jobbet. Imorgon ska jag hänga på låset utanför rehab öst kl 07.30 för att hinna med drop in-tid. ÄLSKAR MITT LIV
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp