WORLD RESTART

Hey, jag fotar inte så mycket pga att vädret är trist som fan. Men jag lever :-) Igår skrev jag på min avskedsansökan till Mango och det kändes lite vemodigt såklart, men jag är fasan peppad på att byta jobbkontraster ännu en gång (är lite rädd över att jag aldrig kommer nöja mig med 1 jobb i framtiden). Här får ni en bild på mig och Orre, sommarbruna från förra året:
Idag jobbar jag på Mango till 19, direkt efteråt ska jag springa till Tullíns Café där jag, Lovisa och Julia (mina härliga arbetskamrater) ska ha after work med buffé på ALLT. This will be veri nice ass. Kl 23 ska vi till Dattera til Hagen för att lyssna/dansa till Kindness vibes.
OSLO | | Kommentera |

SVERIGEBESÖK

I fredags slutade jag tidigt på Tullíns och gick för att möta mamma, mormor och mina kusiner på tågstation. De spenderade nämligen en hel weekend här hos oss. Vi har gjort saker exakt hela tiden och jag är verkligen inte van vid tempot vi levt i den här helgen... Men himla trevligt har vi haft det!
Vi har druckit öl på uteserveringar, ätit sjukt god mat på sydöst, ätit massvis med godis, "fått" ett fyllt kylskåp <3, bara myst och hängt på Tjuvholmen hela dagen. Här kommer lite bilder från idag:
Detta var den enda soliga dagen under hela deras visit, annars har det bara regnat konstant. Så vi bestämde oss tidigt på morgonen för att åka hit och lapa sol. Dock blåste det storm och jag frös som satan. Men en mjukglass fick vi alla fall i oss, trots kylan.
Ser ut att vara svinvarmt, men låt er ej luras.
Moi, svintrött efter gårdagen då jag jobbade 8h. Still lookin fly ass.
Emma och jag spexar framför Astrup Fernley museet.
Och så en syster med spretig/bångstyrig lugg.
Oscar
Emma
Vi gick och gick. Kikade i museeshoppen och vände sedan tillbaka för att sola oss på bryggan.
Johanna. Yo
Mormor, mamma och Carro
Jag och Oscar stannade på bryggan ett tag medan de andra åkte hem för att laga mat (lata som vi är) och när vi kom hem var maten typ färdig och den åt vi utomhus på en solig balkong. Här har vi min fina mamma :'-P
Vi såg färdigt filmen vi hade tittat på (och fått stänga av typ 3 gånger) i 3 dagar och så blev klockan för mycket. Pang, bom så var vi utanför porten på väg till tågstation. Väl där vinkade vi adjö för att sedan sätta oss på Espresso House's uteservering i blåsten. Nu ligger jag här i soffan och funderar på att strunta i gymmet och käka chips istället.
OSLO | | Kommentera |

LES VOILES

Igår hade jag en så himla bra söndag med sommarvärme. Det har seriöst inte varit såhär fint väder i Oslo sedan innan jag flyttade hit. Dagen började med städ av lägenhet och en massa glas vatten (pga gårdagen) så åkte jag och Oscar till Tjuvholmen pga det är där man kan sola som bäst när det plötsligt blir sommar i en stad som var helt vit av snö för bara någon vecka sedan.
Här har vi min sexiga boyfriend utanför Anker Plastikkirurgi :s
Vi gick först och köpte vatten för fucking 30 spänn :/ och trängdes sedan på bryggpromenaden för att köpa mjukglass. Så hittade vi tillslut en lucka bland alla människor där vi kunde slå oss ner och bara njuta av stekande sol. Sorry för extremt flottigt hår, palla bry.
Alltså hur jäkla fint!?
Oscar har fortfarande lila hår, men det syns typ inte på bilden :/
Han är fin. Och min.
Sedan kom Carro förbi efter att hon sagt adjö till Martin som tog tåget hem till Sverige. Vi solade lite till, snackade sommarplaner och förflyttade oss vartefter skuggan från fyren kom närmre.
Alltså dehär bilderna känns så jävla iscensatta, typ photosession för något marininspirerat klädmärke.
Så kom vi hem och lyssnade på musik på en solig balkong. Sorry för asful/fail bakgrund (de har byggt på det där jävla taket sedan vi flyttade hit).
På vägen hem gick vi förbi Brugata för att köpa med oss billig (troligtvis extremt långfraktad) honungsmelon och jordgubbar som vi sedan käkade utomhus <3<3
Mums.
Och eftersom det var min och Oscar dag så firade vi med take away sushi efter många om och men. Först hade vi bestämt oss för att käka på Syd Öst, men plånkan höll tyvärr inte :/ Men sushi är ju lika gott (ne).
Det var den fantastiska söndagen.
OSLO | | Kommentera |
Upp