NOVEMBER

Snart är jag färdig med denna eviga årressumé. November var en kylig och ångestfylld månad - jag är dock extremt nöjd med att den spenderades här i Oslo och inte i the city of framtidsångest (Norrpan). Jag och Lovisa började plöjja igenom Game of Thrones ännu en gång (serier blir ännu bättre andra gången gillt!). Här en toaselfie innan en spelning - Lovisas vinglas <3 <3
Jag, Hilda, Lovisa och Carro drog en spontan ölkväll på Maksitaksi, en jazz och punkbar, där vi såg Makthaverskan spela (fett random? men så jäklarns bra som vanligt). Vi var nog mest fascinerade över denna bars nedklottrade toaletter därav schysst bild:
Mitt i all höstnojja fick jag ett samtal från Oscars styvbror som ville att jag skulle hyra hans bautalägenhet vid Bogstadveien över ca 2 månader. Det var så fruktansvärt skönt att komma ifrån vår 20kvadratslägga och bara kunna "promenera" runt i en lägenhet med trippelt så stor yta. Så det var väl det mesta jag gjorde där, promenerade runt :P Det ägde.
This is me in very fashion apartment. Det bästa med detta var att vi äntligen kunde tvätta kläder i en egen vaskemaskin som inte kostar 13kr för varje tvätt - lots of love. Mindre najs att jag glömde min hårborste första veckorna och fick borsta hårfan med gaffel = standard.
Vi hade halv-åtta-hos-mig och det var Loppan och Hildas kväll. Det bjöds på allt möjligt gottigt och det slutade med en sånhär carran (bild1). Jag brände sönder min hand på Tullíns ugn och försökte hopplöst få ut försäkringspengar pga det :P Kom på nu i efterhand att jag skulle ha låtsas som att jag var handmodell och förlorade jobbet pga detta :/ drit
 Jag och Lovisa hade typ den bästa söndagen på länge då vi bjöds på sushi hos Carro, had a romantic dinner och avslutade sedan kvällen på superkoselig julmarknad som hade invigning samma dag. Vi köpte örhängen och hängde i en öde galleria som egentligen var stängd? Vi förstod ej, men fascinerades.
Jobbade mest arslet av mig november månad, mest på Mango. Var sliten och otränad = var förkyld hela den här månaden inpå januari, fyfan. This is me feeling sorry for myself </3 tryin to look cute
Kom mina arbetskamrater närmre under ett festligt julbord på en restaurang som heter Sosialen där servitören behandlade mig som skit (fick ingen dressing i burgaren pga äggallergi varav jag frågar om jag åtminstone kunde få lite gräddfil, jag får svar "det finns faktiskt ketchup"). På väg hem därifrån inser jag att servitören lurat mig på 400kr. DÖDA MIG, har inga bevis - no kvitterings. Kristina jag och Fatima <3
Sista kvällen i nov svirade jag om till "festblåsan" - mina standardkläder när jag ska ut på byen (typ allt lånat från loco). Det blev en Qadis night fylld av nyköpt öl som går i golvet, osammanhängande musikgenre hela kvällen (ex, från ac/dc till vampire weekend), glaskras i fot och öl överallt fast mest i håret.
herrå
ÅRSRESUMÉER | | Kommentera |

OKTOBER

Och så blev det höst i Oslo. Träden hade färgglada löv i kanske 2 dagar endast och så poff så var de nakna allihop. Under de första dagarna i oktober kom Oscar hit på besök och vi turistade i Oslo som man sig bör - hade photo session i glaset till operahuset, pratade om framtid och annat tråkigt :P skämtalol.
Jag jobbade mina första pass på Mango, var supernervig och astaggad varje dag. Jobbar med världens bästa dream team - no doubt, lovem<3 Kommer ihåg att jag hade fet ångest över hur lite timmar jag fick på mitt avtal och funderade seriöst på att söka något annat heltidsjobb. JÄVLA TUR att jag inte gjorde det pga Mango är utan tvekan det bästa jobb jag haft.
Åt på Subway alldeles för ofta pga aslat sjuk jente som ikke pallar laga mat kvällen innan jobb. Var broke, åt ärtsoppa och fick stryk av lojsan som dör om man öppnar en sån burk. Var blödig efter Oscar och skypade med honom titt som tätt/funderade på att bara dra hem till honom och vara arbetslös och gosa varje dag = ej hållbart liv.
Scrollade igenom bilder på mig och Orre typ varje dag, grät och tyckte synd om mig själv - typ som att någon hade tvingat mig till att bo så långt ifrån honom som jag gör :P Ungefär såhär brukar det se ut när vi hånglar :-) This pic is from party at loppan and co när orre var på semester (XD) här.
Åkte hem till Svedi för att fira min och Carros 20årsdag. Världsbra hemvisit med brasorna i full gång hemma i svärtingelyan (=35plusgrader), precis som jag vill ha det. Skämdes bort av släkten och kände mig som 10 igen (dat feeling <3). Ser dock vrålsur ut på denna bild, but i was not.
Svirade senare om till årets partylook och så drog man till pullan/dansade mig svettig med min fejk-satin-väska med små runda speglar på från 99<3 Kommer dock ihåg att Puls sög as usuall och att Lojsan hamna i slagsmål med råkåt mansidiot mitt på dansgolvet - and yes she won ;P 
Såhär såg lite av min snapchat feed ut: Carran och loco har massagitime i läggan - bra teknik. Orre as Mr. Anderson<3
Det var allt för den månaden. lots of love
ÅRSRESUMÉER | | Kommentera |

SEPTEMBER

MIn Facebook-feed var proppad med feministiska uttalanden, SDhat och kvinnor <3 Vi peppade inför valet och var extremt nerviga. Jag och Oscar förtidsröstade och sneglade snett på de idioterna som tog SDs röstkort (det var på tok för många som gjorde det). En idiots resonemang då han tar upp Moderaternas röstkort: "aae asså de har varit rätt dåliga på sistone. Men farsan säger att de där SD är dösmarta!", slutar med att han bara tar SDs röstkort.
Oscar och Liv skrev ut dehär snygga postersen som vi spred ut över Norrköpings gator. Kände mig så jävla stolt och lycklig efteråt. Gud vad jag tycker om dehär två läckerbitarna. Fick även denna peppsnap av min tolvåriga kusin <3 Jag vägleder henne rätt i livet =P
Åkte till Oslo för att gå på kräftskiva i (det som vi efter det kom att kalla) Kollektiv Räkan. Hängde med mina favoriter, fajtades med Carran som vanligt och ville aldrig mer åka tillbaka till Norrköping. Någonstans här fick jag något fläng och typ bestämde mig att jag ska fan flytta hit.
Kom hem till Norrpan, mådde piss och grät mest hela tiden. Packade väskan och drog tillbaks till Oslo, denna gång med mamma och pappa. Vi bodde dödstrångt och pappa snarkade sönder hela nätterna = 0 sömn. Gick runt på stan och lämnade CV och PB lite överallt på Karl Johan och hade inga som helst förhoppningar.
Mamma och pappa åkte hem och jag stannade kvar. Jag hade ju trots allt bokat en One-way-ticket hit (bästa jag gjort). Efter en vecka i Oslo fick jag en drös med samtal från diverse arbetsgivare. Gick på totalt 3 intervjuer hos Mango, blev utsållad från 20 arbetssökande till 2 och det blev jag!!! Sjukt stort framsteg för moi om jag tänker efter. Hade inbokat provjobb på Subway samma dag som jag fick samtalet från Mango "SCREW THAT" tänkte jag (subway asså :P). Såhär såg/ser mina dagar ut efter detta: <3
Jag blev officielt Oslobo och började jobba på Lovisas caféjobb där hon nu är min chef :P Fan asså svårt att mytta om att man är sjuk när man inte orkar gå till jobbet LOL. Gick ut och käka burgare med brudarna och gick på hemmafester som såg ut såhär:
peace out
ÅRSRESUMÉER | | Kommentera |
Upp