8 MÅNADER I OSLO

Nu är det slut på sena mornar, vakna vid 09:00, koka havregrynsgröt med remas billiga jordgubbssylt. Nu är det slut på världens mysigaste arbetsdagar tillsammans med Lovisa och Julia på Tullíns Baguette. Slut på tunfisk och chorizobaguetter till lunch, inga fler dyra köp av Ruterkort (mår plånkan bra av), inget mer trikkåkande från Hausmans Gate till Holbergs Plass eller Stortorvet. Inget mer strosande genom stortorvets hav av blommor innan jag kliver in på Mango. Nu är det slut på de underbara, stressiga och dramatiska arbetsdagarna på Mango tillsammans med mina superfina kollegor<3 Inga mer "svorska" missförstånd, inga fler isteer på Jakob Aalls uteservering, inget mer balkonghäng med golvvärme, inga fler ölhäng med mitt nyfunna gäng<3, inga fler hemmafester (som garanterat varit några av de bästa jag varit med om). Nu är det slut på vardagskvällar med Paradise Hotel, Lovisas hemlagade mat<3 och mys med chips i soffan. Jag älskar dig Oslo.
<33333
Jag kommer komma tillbaka, det lovar jag!
OSLO | | Kommentera |

PARKHÄNG, VIN, BARHOPP, PINGIS & CARROS SISTA DAG

I måndags var det "pinsedagen"/pingst och det skulle firas såklart :-P Dagen började med att solen sken som tusan. Vi åt frukost, fixade oss tog med oss vår baginbox och promenerade till Bunnpris för att köpa med oss mariekex och läsk. Så slog vi oss ned på en filt mitt i ett varmt Sofienbergsparken.
Solen stekte nått så förbannat och jag passade på att fånga de sista minuterna innan molnen kom omringandes. Kolla in livsnjutar'n:
Lovisa var glassig som vanligt i nya brillor:
Carran var snygg i sommarfräknar (vet att de inte syns på bilden pga överredigerad, sorry).
Vi hann att sitta där i cirka 15-20 minuter tills det började regna och bli ruggigt. Men vi härdade och sprang till närmsta träd för att söka skydd. Så kommer Daniel, Toste och Nils och slår sig ner och vi hade det ultimata "pre-sommar-hänget".
Här har vi Nils och Carro. 
Sedan tittade solen fram igen några gånger och vi förflyttade oss vartefter skuggan jagade oss. När vinet och ölen tog slut bestämde vi oss för att gå till Parkteatret Bar. Vi drack öl och diskuterade Bear Grylls (dont know why), sommar -och framtidsplaner.
Lovisa trotsade morsan :-/ Besviken. jevla unge
Dagens stilleben
Hade nog lite utav en photo session med Daniel där ett tag pga mer än hälften av bilderna är på han.
Så ville Lovisa vara med också... Efter att Toste och Nils lämnade oss gick vi vidare till Kulturhuset för några set pingis, svett och mer öl. Efter denna vistelse var jag helt jävla slut/genomsvett - men jag var nöjd med min insats :-p Tyvärr ingen bild från detta häng.
Så sprang vi in i Chris och Andrea och bestämde oss för att gå till Ströget och någon mysig liten bar vid namn Uhørt. De hade inglasad uteservering med fönstermålningar (ni vet såndär "fönsterfärg" man pysslade med när man var liten), vilket gjorde mig glad :-)
Philip, Chris och Andrea
Det var happy hour på öl i baren men Carro var cool och ba no im having a glass of wine bitch. 100k ba cashing lix.
Så blev det självutlösargroupies och carran spexade.
Skål! Lol drack vatten pga mådde lite kasst efter dagsfyllan på 2 öl och 3 glas vin :-P
Så fick sig kvällen ett abrubt slut och vi gick hem och lagade halloumiburgare/kollade på Paradise Hotel.
OSLO | | Kommentera |

AVSKEDSFEST CON GASSO

Dagen började med jobb på Mango. Kan säga att det var ett helvetespass med skitkunder, drama mellan kollegor osv... Men jag var glad pga att solen sken när jag slutade och det var fan i mig sommar i Oslo. Jag svettades som ett djur på trikken hem, duschade i iskallt vatten och mötte Carro och Lovisa i hissen innan vi gick ut och satte oss på vår innergård och lapade sol.
Så svirade vi om inför kvällens partaj.
Först droppade Nils, Toste och Daniel in och vi satt på balkongen, drack vin, lyssnade på musik och fångade de sista soltimmarna. Sedan ramlade det in massvis med människor - dock jävligt sent. Sara och Ebba hade kommit enda från Bergen för att hänga och det blev kramkalas såklart. Kvällen såg mest ut såhär:
Här har vi Carro och hennes jobbarkompis + hennes pojkvän Truls (bra jävla namn).
Vi dansade till svenska hits, spillde ut den ena och det andra, drack hemmagjord bål (tjaa, eller Nils då), bondade med pollacker och värmde fötterna på balkonggolvet. SÅ BRA KVÄLL <3
Och idag mår man som vädret. Vi har gråtit, kramats, tittat på the Life of David Gale, gråtit lite till, ätit pringles med dipp (nyhet för oss!!!<3) osv. Snart ska vi gå till Sydöst och äta gott. Fint en söndagskväll som denna.
OSLO | | Kommentera |
Upp