PARKHÄNG, VIN, BARHOPP, PINGIS & CARROS SISTA DAG

I måndags var det "pinsedagen"/pingst och det skulle firas såklart :-P Dagen började med att solen sken som tusan. Vi åt frukost, fixade oss tog med oss vår baginbox och promenerade till Bunnpris för att köpa med oss mariekex och läsk. Så slog vi oss ned på en filt mitt i ett varmt Sofienbergsparken.
Solen stekte nått så förbannat och jag passade på att fånga de sista minuterna innan molnen kom omringandes. Kolla in livsnjutar'n:
Lovisa var glassig som vanligt i nya brillor:
Carran var snygg i sommarfräknar (vet att de inte syns på bilden pga överredigerad, sorry).
Vi hann att sitta där i cirka 15-20 minuter tills det började regna och bli ruggigt. Men vi härdade och sprang till närmsta träd för att söka skydd. Så kommer Daniel, Toste och Nils och slår sig ner och vi hade det ultimata "pre-sommar-hänget".
Här har vi Nils och Carro. 
Sedan tittade solen fram igen några gånger och vi förflyttade oss vartefter skuggan jagade oss. När vinet och ölen tog slut bestämde vi oss för att gå till Parkteatret Bar. Vi drack öl och diskuterade Bear Grylls (dont know why), sommar -och framtidsplaner.
Lovisa trotsade morsan :-/ Besviken. jevla unge
Dagens stilleben
Hade nog lite utav en photo session med Daniel där ett tag pga mer än hälften av bilderna är på han.
Så ville Lovisa vara med också... Efter att Toste och Nils lämnade oss gick vi vidare till Kulturhuset för några set pingis, svett och mer öl. Efter denna vistelse var jag helt jävla slut/genomsvett - men jag var nöjd med min insats :-p Tyvärr ingen bild från detta häng.
Så sprang vi in i Chris och Andrea och bestämde oss för att gå till Ströget och någon mysig liten bar vid namn Uhørt. De hade inglasad uteservering med fönstermålningar (ni vet såndär "fönsterfärg" man pysslade med när man var liten), vilket gjorde mig glad :-)
Philip, Chris och Andrea
Det var happy hour på öl i baren men Carro var cool och ba no im having a glass of wine bitch. 100k ba cashing lix.
Så blev det självutlösargroupies och carran spexade.
Skål! Lol drack vatten pga mådde lite kasst efter dagsfyllan på 2 öl och 3 glas vin :-P
Så fick sig kvällen ett abrubt slut och vi gick hem och lagade halloumiburgare/kollade på Paradise Hotel.
OSLO | |
Upp