UTRECHT NUMERO UNO

Jajamen, då var det dags igen. Långa fotoinlägg från min förtrrrräffliga resa till Holland och den här killen. Denna gång åkte jag via Linkan-Amsterdam med ett mini cityhopperplan, svindyrt - men så jävla värt att slippa stressen på Arlanda<3 Väl i Amsterdam tog jag 20mintåget till Utrecht och mötte upp Orreborre<33 Vi åkte hem direkt och mös. Dagen efter var Oscar i skolan, på kvällen åkte vi in till stan för att käka bautaburgare på:
Detta familjära ställe. Yes, vi var nämligen där sist jag var där i september också - och deras burgare är seriously heaven.
Look at dis masterpiece<333 + moi, spöket.
Morgonen efter vaknade jag av pannkaksdoft nerifrån köket. Pinglan fixade världens godaste frulle<3
Pannkakos Americanos.
Efter frullen var det dags att svira om till sexi jeans som jag fyndade för ca 2 veckor sedan på Bra&Begagnat i fuckin FINSPÅNG<3<3 BAM!
Så promenixade vi längs med hästhagarna och motorvägen:-) Ena sidan motorväg, andra sidan - idyllen. Där nånstans hade en liten stork revir (har ens storkar revir, i dont know, and dont care), hen var söt<3 och jag försökte bli hens vän, men hen var rädd för mig:-( Therefor, no pictures.
Vi skulle nämligen hit<3 En återkommande turistattraktion i mina utomlandsresor:-) Klart man måste klämma in ett besök till IKEA. Kan ju inte vara utan svedi<33333:-) Bara det att det tog freakin 1h för oss att ta oss hit.
Detta är vad Oscar köpte till mig: HAR ALLTID VELAT HA EN ANKA I PLYSCH SOM ÄR RITAD AV 4ÅRING<3
Its veri cute<3
Vi med ^^) På kvällen sen försvann Orre till Amsterdam för hiphopkonsert som jag glömde köpte biljett till:-( = kvällen slutade med awkward filmtittande (spansk stumfilm om landskap) med Oscars roomie och hennes spanska vänner som tex trodde svenskar bodde i trähus utan fönster? + rökte majja i mitt ansikte = hade astma hela natten:-) Nej men det var trevligt.
Och det var de 2 första dagarna.
RESOR | | Kommentera |

HITTAT I PAPPERSKORGEN

Yes it's true. Jag har alltså råkat slänga dessa bilder i papperskorgen på något jävla vänster? De är liksom fina? Hade dock heeelt glömt bort dem. Men vi kör pga har varit astyst på denhär bloggen ett tag, so why not.
Här har vi tex en massa göttigt från vårt trädgårdsland. En massa krispig sallad som vi mumsade i oss cirka varje dag i september.
+ egna freakin potatisar<3 LIKE A TRUE BONDE säger jag detta: JAG ÄLSKAR ATT GRÄVA POTATIS<<3<3<3 sjukt spännande.
En annan gång, för aplänge sen(!?) testade jag och gäris den "nya" burgarrestaurangen Flippin Burgers, jävla göttigt. Minus dock för asflottig burgare som rann och fläckade ner mina favvojeans = GÅR INTE BORT I TVÄTTEN, INTE ENS MED VANISH</3
Det var fett dyrt, burgaren fick 3 av 5 möjliga stjärnor = klår aldrig burgarbaren och Meneer i Utrecht.
SOET TJEJ <3 
LYSTRING BRUDAR: OM NI LÄSER DETTA, VI MÅSTE UT OCH KÄKA BURGARE
ALLMÄNT | | Kommentera |

STOCKHOLM 23-25 OKT

Befann mig alltså hemma hos Kollektiv SMUTS (egendöpt) över helgen innan jag fyllde 21. Åkte dit för att få min födelsedagspresent :-)... och för att hänga med Carran. Här har vi henne samma dag som jag anlände i huvudstaden. Vi hade gått på stan hela dagen och var helt jävla slut när vi kom till Le big suprise: Indisk restaurang!
+ fanta. ALLTID LÄSK TILL MAT. Ingen alkohol här inte.
Just look at dis masterpiece. Favorit på tallrik=bönsåsen längst upp till vänster. Bara för att Carran paya beställde jag även in Naanbröd :-) som inte gick att få ner. Bra ställe.
Så entrade man den nya lägenheten i Enskede!! BARABAMBAMBAMBAAAAAM: Detta är vad jag möttes av: Some nice inredning. Kändes som att jag hade hamnat i något "hemmahosdesignernXX" i valfri inredningskatalog.
Okej, deras lägenhet har sån jävla potential, förstå besvikelsen när man inser att syrran har NO talent för inredning what so ever.= flög in till sovrummet och började städa iordning i deras fula bokhylla pga har 0 tolerans för lägenhetsmobbing:-/ Blev asfint, men fånga ej på bild. Lägenheten blev nog glad. På bild: Dagens shopping innehållande bland annat ett bajsspel och en stavmixer:-)
Inredde även vardagsrummet/Jons sovrum till detta, snyggt va?:-) Försökte inspirera Carran till att köpa najs dekorering, vilket resulterade i två hipsterskrikande men ack så stiliga ljusstakar<3 = kände mig genast hemma:-) USCH låter som en jävla kräsen häxa nu. På bild: lördagsmode efter big money spending.
Hursomhelst. Tidigare under lördagen när vi traskade omkring på både Söder, drottningg och StureP(<33 carro och martin hade aldrig varit där, södermänniskor vettni:-) kom vi på den briljanta idén att köpa alkohol på systembolaget nere i Hötorgshallen där de fortfarande kör på "receptbelagda apotekskonceptet" om ni förstår vad jag menar. Lyxigt ;-)
Knäppte första samt introducerade söderparet till min nyupptäckta favoritgenre R&B med inslag av hiphop<3<3<3 Gick ej hem:-/ Blev mest massa indistuff...
Carro ville visa sin framgångsrika konst: "Matlåda i påse".
Sorry för osmickrande bild, var asfull XD
Vi gav oss även fan på att lära oss dansen till N'syncs BYE BYE BYE<3<3, vilket vi nästan gjorde:-) Martin skakade mest på huvudet.
Så svirade jag om till detta: min nya tisha från Urban Outfitters som jag betalade 25kr för:-))))
Efter många om och men begav vi oss mot andra sidan stan för att medverka på inflyttningsfest hemma hos Martins bästa kompisar. Vi drack öl och snusade på T-banan i cirka 45min:-) innan vi var framme.
Väntar på T-bana Numero dos... </3 Tur att man fyllde på kortfan med ASMKT PENGAR. lol.
Hade skittrevligt + träffade massor av nya skitsköna assmarta själar. Vi spelade dryckesspel, fejktattuerade oss, lyssnade på 1D och gjorde stolskonstverk av "skumpagrej" (ja, vafan heter det?). Kolla va fina<3
Stolt. Kvällen slutade med att jag och Carran åkte hem och lämnade Marre som skulle på rejv med 2pers. Och så var den Stockholmshelgen!
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp