2016 Juli, Aug, Sep

Juli
Jag var lite smådeppig (trots sommar?!) pga kom inte in på de programmen jag ville samt att det kändes pissigt att Sydostasienresan var över. Men samtidigt var jag ju glad för att jag fick spendera mer tid med Oscar äntligen<3 Låg mest ute på altanen i svärtinge, lyssnade på podcasts och dokumentärer, eller var iväg och badade i någon sjö. Åkte till Stockholm med Loppan och hängde med Lojsan och Carro en weekend. Dansade på slaktis och till Jay Tose i Carros gamla lägga. Lovisa kom också hem till Norrpan i slutet av juli, umgicks så mycket det gick med den saknade ungjäveln<3
Augusti
Började första veckan med en roadtrip ner till götet med Lovisa och Carro. Hängde på Liseberg en hel dag och blev barn igen. Vågade till och med åka kanonen och höll på att mista livet pga kunde inte andas:-S Eftersom att nästan alla var samlade i augusti blev det en hel del utekvällar i sommarvärmen. Drack drinkar och spenda mina sista postenpengar på burgare. Gick återigen på Moderna, denna gång Kuzamas utställning. Åt på IKKI sushi i estocolmo för 5e gången i år:-) (Mkt viktig punkt).
September
Gick på sommarbröllop numero dos. Denna gång som barnvakt till brudparets ungar. Gick på hiphopklubb på Arbis med Clara och Carran. Låg ute på altanen och solade varje dag pga exremt varm sensommar, planterade om mina gröna växter och hjälpte till i mammas trädgårdsland. Åkte till Lovisa i Oslo för att gosa med henne, dansa på BLÅ, fika på uteserveringar, slappa i parker, dricka drinkar och käka partymiddag på Sydöst. Avslutade månaden med världsbäst helg i Stockholm med Tessi, Loppan, Carran och Orre & BIEBZ<3 Han var fett utbränd och sorglig - but i enjoyed ma time(-: En av kvällarna hade vi fet förfest m asbra människor, men som jag Loppan och Tessi "tappade bort" nånstans i t-banan påväg till Slakthuset:-P Men vi hade kul ändå.
ALLMÄNT | | Kommentera |

2016 Apr, Maj, Jun

April
Den här månaden delar såklart första plats med mars. Nu befann vi oss istället i norra Laos och Thailand. ALLTSÅ, säger bara MAXIMAL RELAXATION. Har nog aldrig varit så avslappnad och lugn som i huset på Koh Phangan (mitt absoluta favoritställe under resan). I Laos spenderade vi många dagar på att resa runt med bussar, fixa Thaivisa osv, cyklade runt i 40graders hetta och fick värmeslag i Luang Prabang, men vi hade även en av de bästa dagarna här när vi "tubade" längs med floden i Vang Vieng<3 Thailand bestod mest av (ok nu är det fan ok att säga detta:) BALSAM FÖR SJÄLEN<3 En månad av sol, bad och härliga snorkelutflykter till några av de vackraste platserna jag varit på.
Maj
Sista delen av resan åkte vi runt bland öarna på Thailands sydöstra sida, vilka var extremt turistiga, men så extremt jäkla avkopplande att vara på. Sista veckan spenderade jag med Tessi och Carro, då twinsen var och tog dykcert som jag var svinavis på eftersom jag inte kunde. På Koh Samui bodde vi i en ungkarlslya uppe på toppen av en kulle med sjukaste utsikten evvah, synd bara att vägen dit var erövrad av läskiga vildhundar:-/ De sista dagarna var vi i Bangkok där vi gick på marknader/köpte med oss allt vi ville ta med oss till Sverige och fixade naglarna för inga kronor alls. När vi kom hem till Sverige igen var det vår<3 Hängde på smultronstället, åkte till Stockholm med Loppan samt dansade på Båtfesten i Norrpan.
Juni
Min "favvo-sommar-månad". Förutom att älska den svenska övergången från vår till sommar umgicks jag väldigt mycket med Carran och Martin. Jag åkte hem till dem i Stockholm, gick på Moderna och käkade på restaurang way 2 many times. Min käre morbror och hans Hanna hade sommarbröllop i Vimmerby som var skitfint. Jag var extremt brun från resan (omg måste bli NU igen). Justja, mitt resande var inte slut här! Jag åkte ju faktiskt ner 1 vecka till farmor och farfar i Kroatien tillsammans med Carran, Martin och Oscar. Vi badade i Sverigekallt vatten, solade på klipporna och drack öl dagarna långa. Firade "traditionsenlig" midsommar med Oscars pappas släkt i Eskilstuna, dvs dunder-och-brak-firande, massa alko, god mat och dansbanedans inpå nattimmarna.
ÅRSRESUMÉER | | Kommentera |

Vi Flyttar Till Malmö

Hallå där. Igår jobbade jag min sista dag som brevbärare på posten. SÅ skönt, men liiiite sad ändå. Har ju ändå jobbat där till och från i 4 år nu... Men vad vet jag, blir väl sommarjobb dirr nu när jag börjar plugga:-)) YES. Jag kom in på socionomprogrammet på malmö högskola!! Hejja mig:-P Fixade nyligen lägga på Möllan 5min från Tessi, Kakan och Sinka = !!??!! NAJS. Har ju dock extremt mycket att göra nu. Plöja ut skit från läggan i Norrpan, storstäda, hyra flyttbil, packa ner allt jag äger i flyttlådor, adressändra, byta vårdcentral, flytta över allergivaccinationen till lunds sjukhus, beställa kurslitteratur, hämta nycklar till nya lägenheten... the list goes on and on. Vsg, en bild på moi i hatt:
Idag slog jag även in den sista klappen till jul. Mår lite illa av hur jäkla överdrivet mycket paket jag köpt i år:-(( Nu får fan ALLA BLI GLADA :S:S
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp