Sydostasienresan - Nha Trang

Boende:
ihome, 42kr/natt - väldigt litet och mysigt hostel mitt i smeten. Sovsalarna är dock himla tråkiga. Sängarna knarrade extremt mycket och badrummet var asskitigt. När en duschade blev det en sjö av vatten över hela golvet. Det finns en bar på takterassen som är supertrevlig, där en fick gratis frukost också! På kvällarna arrangerar de även pubcrawls (som vi missade varje dag pga började FÖR tidigt).
Sevärdheter + att göra:
Vi var helt slut som människor när vi var i Nha Trang = var mest bakfulla under hela vistelsen:/ Nejvars. Den här staden är väldigt fartfylld, men lite för hysterisk för min del. En kunde åka över med linbana till en nationalparksö mitt emot stranden vi hängde på, men vi pallade inte riktigt? Vi fixade naglarna för typ 50spänn istället.
Nattliv:
Zima, världens mest tragiska, sliskigaste och superroliga discoklubb. Här dansade vi till diverse ryska househits + vissa blev av med mobiler pga stod på ett podium och fistpumpade hela kvällen :-) Dock rätt pricy här? + toaletterna luktade sjukt vidrigt.
 
Why Not Bar, här hade vi skitkul. Cirka alla hostelgäster åkte hit på nattimmarna för att dricka buckets och bira. Bra uteservering, men SÅ sunkig klubb i övrigt. Hit kan en gå om en gillar den senaste housemusiken:-)
Restauranger/mat:
OH! Sushi Bar, jättemysig, typisk japansk restaurang där en fick sitta på kuddar på golvet + steka sin egen mat mitt på bordet. Sushin var helt okej, men minus för ingen avokado:-(
 
Pita GR, SÅ bra restaurang! Skulle verkligen vilja äta deras extremt goda souvlakiwrap NU. All mat jag åt där var så himla god. Det här är platsen vi spenderade mest tid på i Nha Trang. Här åt vi lunch och middag varje dag.
Sorry för sjuk bildbrist i Nha Trang.
, SYDOSTASIEN-GUIDE | |
Upp