Numera Malmöbor

I fredags flyttade jag och Oscar till Malmö. Efter 3 dagar av SLIT börjar vi nu känna oss ganska hemmastadda... I fredags när vi fick nycklarna såg lägenheten förjävlig ut. Vi hade blivit lovade städfirma innan inflytt, men toan och golven var inte ens rena? Förstå ångesten när en behöver städa hela jävla läggan innan man kan bära in alla flyttlådor och möbler. Tog alltså dubbelt så lång tid än vad vi hade trott. Kan ni förstå att det var en bajsrand i toan och vår hyresvärd menar att det visst hade varit en städfirma här. LOL.
Nu är dock allt finally på plats. Jobbigast av allt var att packa ihop all hennes skit i lådor och påsar som låg utspridda överallt i lägenheten. Våra kläder var också ett helvete att packa upp. Tog cirka hela dagen att vika om och sortera ner allt i garderobskorgarna.
En liten kompott av tråkiga bilder på lägengeten. Förstår inte vad som har hänt med färgerna på kameran? :-( Igår var vi hursomhelst på Ikea och köpte en massa tråkigt men behövligt. På kvällen kom Kakan och Tessi förbi med en massa mat. Vi spelade spel, käkade tacos och kikade runt i läggan. Är så himla glad över att de bor här i Malmö<3 snart 5min bort dessutom!
ALLMÄNT | |
Upp