UTRECHT NUMERO UNO

Jajamen, då var det dags igen. Långa fotoinlägg från min förtrrrräffliga resa till Holland och den här killen. Denna gång åkte jag via Linkan-Amsterdam med ett mini cityhopperplan, svindyrt - men så jävla värt att slippa stressen på Arlanda<3 Väl i Amsterdam tog jag 20mintåget till Utrecht och mötte upp Orreborre<33 Vi åkte hem direkt och mös. Dagen efter var Oscar i skolan, på kvällen åkte vi in till stan för att käka bautaburgare på:
Detta familjära ställe. Yes, vi var nämligen där sist jag var där i september också - och deras burgare är seriously heaven.
Look at dis masterpiece<333 + moi, spöket.
Morgonen efter vaknade jag av pannkaksdoft nerifrån köket. Pinglan fixade världens godaste frulle<3
Pannkakos Americanos.
Efter frullen var det dags att svira om till sexi jeans som jag fyndade för ca 2 veckor sedan på Bra&Begagnat i fuckin FINSPÅNG<3<3 BAM!
Så promenixade vi längs med hästhagarna och motorvägen:-) Ena sidan motorväg, andra sidan - idyllen. Där nånstans hade en liten stork revir (har ens storkar revir, i dont know, and dont care), hen var söt<3 och jag försökte bli hens vän, men hen var rädd för mig:-( Therefor, no pictures.
Vi skulle nämligen hit<3 En återkommande turistattraktion i mina utomlandsresor:-) Klart man måste klämma in ett besök till IKEA. Kan ju inte vara utan svedi<33333:-) Bara det att det tog freakin 1h för oss att ta oss hit.
Detta är vad Oscar köpte till mig: HAR ALLTID VELAT HA EN ANKA I PLYSCH SOM ÄR RITAD AV 4ÅRING<3
Its veri cute<3
Vi med ^^) På kvällen sen försvann Orre till Amsterdam för hiphopkonsert som jag glömde köpte biljett till:-( = kvällen slutade med awkward filmtittande (spansk stumfilm om landskap) med Oscars roomie och hennes spanska vänner som tex trodde svenskar bodde i trähus utan fönster? + rökte majja i mitt ansikte = hade astma hela natten:-) Nej men det var trevligt.
Och det var de 2 första dagarna.
RESOR | | Kommentera |
Upp