GYMSTART, KUSINVISIT & FINFIKA

Yes, ni läste rätt. Jag har lyckats få med mig morsan till Fresh Fitness som precis öppnat i gamla Satslokalen och det är så jävla kul. Bäst av allt är att Lovisa tog med mitt gamla freshfitnessband från Oslo så jag kan gymma utan att betala dyr medlemsavgift :-) När vi kom hem käkade vi detta megagoda<3
Igår (tisdag) hämtade min mormor och morfar upp mig så åkte vi till Linköping för att hälsa på min morbror + lillkusin Alva<3 Sötisen som precis fyllt 1 år.
Hon var finklädd i AC/DCtisha och hårband pga hennes hår växer framåt = allt blir liksom en stor lugg :-) Hursomhelst visade hon mig alla sina böcker och sin ladugård med alla plastdjur och så åt vi tacopaj som mormor gjort.
Vädret var supersoligt och jättevarmt så vi hängde mycket utomhus, gungade, solade (jag) traskade omkring på tomten och åt äpplen direkt från träden. Här har vi dem, min morbror och kusin.
Som var superexalterad över att hon kunde alla gester till Imse vimse spindellåten<3
Efter linkanbesöket fikade jag med dessa donnor<3 Catchade up och pratade om allt möjligt tills mamma kom och hämtade mig och vi åkte hem och tvättade bilen :-( Idag står träning och burgarkäk på schemat.
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp