2016 Apr, Maj, Jun

April
Den här månaden delar såklart första plats med mars. Nu befann vi oss istället i norra Laos och Thailand. ALLTSÅ, säger bara MAXIMAL RELAXATION. Har nog aldrig varit så avslappnad och lugn som i huset på Koh Phangan (mitt absoluta favoritställe under resan). I Laos spenderade vi många dagar på att resa runt med bussar, fixa Thaivisa osv, cyklade runt i 40graders hetta och fick värmeslag i Luang Prabang, men vi hade även en av de bästa dagarna här när vi "tubade" längs med floden i Vang Vieng<3 Thailand bestod mest av (ok nu är det fan ok att säga detta:) BALSAM FÖR SJÄLEN<3 En månad av sol, bad och härliga snorkelutflykter till några av de vackraste platserna jag varit på.
Maj
Sista delen av resan åkte vi runt bland öarna på Thailands sydöstra sida, vilka var extremt turistiga, men så extremt jäkla avkopplande att vara på. Sista veckan spenderade jag med Tessi och Carro, då twinsen var och tog dykcert som jag var svinavis på eftersom jag inte kunde. På Koh Samui bodde vi i en ungkarlslya uppe på toppen av en kulle med sjukaste utsikten evvah, synd bara att vägen dit var erövrad av läskiga vildhundar:-/ De sista dagarna var vi i Bangkok där vi gick på marknader/köpte med oss allt vi ville ta med oss till Sverige och fixade naglarna för inga kronor alls. När vi kom hem till Sverige igen var det vår<3 Hängde på smultronstället, åkte till Stockholm med Loppan samt dansade på Båtfesten i Norrpan.
Juni
Min "favvo-sommar-månad". Förutom att älska den svenska övergången från vår till sommar umgicks jag väldigt mycket med Carran och Martin. Jag åkte hem till dem i Stockholm, gick på Moderna och käkade på restaurang way 2 many times. Min käre morbror och hans Hanna hade sommarbröllop i Vimmerby som var skitfint. Jag var extremt brun från resan (omg måste bli NU igen). Justja, mitt resande var inte slut här! Jag åkte ju faktiskt ner 1 vecka till farmor och farfar i Kroatien tillsammans med Carran, Martin och Oscar. Vi badade i Sverigekallt vatten, solade på klipporna och drack öl dagarna långa. Firade "traditionsenlig" midsommar med Oscars pappas släkt i Eskilstuna, dvs dunder-och-brak-firande, massa alko, god mat och dansbanedans inpå nattimmarna.
ÅRSRESUMÉER | |
Upp