underbara studentdag

här kommer ett "litet" studentinlägg från en tjej som saknar skolan mer än någonsin.
dagen började med champagnefrukost på den gråa morgonkvisten. vi skålade och blev fotograferade. jag och carro såg typ likadana ut för ovanlighetens skull. ps: jag skulle kunna bo i min studentklänning.
vi befann oss i folkparken såsom många andra studenter. åh, vad jag tycker om er.
mina flickor.
mina favoriter som kommer lämna mig i september. ni får inte flytta era idioter.
sedan vankades det studentlunch och ännu mer fotografering i skolmatsalen. jag åt smörgåstårta för första gången. 
sedan samlades alla studenter i stora arenan där vi sjöng studentsången, lyssnade på tal och annan sång. här brast det för de flesta tror jag. tårarna gick verkligen inte att hejda då man insåg att "det här är sista gången vi sitter här inne tillsammans". fy.
och här springer jag och min basgrupp, i total eufori, ut från de blåa dörrarna. jag kan inte beskriva lyckan, jag börjar gråta varje gång jag tänker på det. förbannat kul att NT knäppte dessa två bilder och att den ena hamnade på ett helt uppslag i tidningen, höhö. kul att pappa råkade slänga tidningen...
där stod vi samlade på den minsta scenen ni kan föreställa er. det var trångt, härligt och jag var så glad att jag fick ont i smilgroparna. ännu en gång sjöng vi studentsången och under "HURRAt" reste vi våra mössor upp mot den klarblå himlen.
vid strykjärnet väntade min släkt och familj på mig och carro. åh, min fina farfar.
<3
för vi har tagit studenten, min fantastiska syster och jag.
sedan var det dags att inta släpet och så tågade vi genom city bland en drös av andra studenter. här var jag nog som allra gladast. drack en å annan bubbel för mycket kanske, men vadfasiken det hör väl ändå till. vi dansade bland annat till DJ Alligator, Rammstein och Hellström.
pappa eskorterade hem oss/börnade i sin gamla pärla. väl hemma började det mulna på, men inga sura miner för det.
mamma och min moster hade gjort det jättefint i vårt uterum, med vimplar, serpentiner och världsgod mat.
jag och carro, back in the days. diggar bilden på carran stenhårt.
här öppnas det presenter för fullt. jag fick så himla mycket fint.
som exempelvis "Mon Amie-serien" från Rörstrand. te/soppkoppar, tallrikar och ett paraply (haha). senare den kvällen fick vi skjuts in till city ännu en gång där det vankades studentfest på Hugo. tillsammans med de jag tycker om allra mest, dansade jag mig svettig tills det var dags att avsluta den studentdagen. - helt fantastiskt.
ALLMÄNT | |
Upp