MAT X5

Okej, så jag hittade dethär utkastet med massor med matbilder och eftersom jag är vrålhungrig just nu tänkte jag whattaheck ja postar skiten. Låt oss börja med en standradfrulle a la Ollan. God Morgons apelsinjuice (en självklarhet), en silicea for ma hair n nails och havregrynsgröt med mjölk och hemmagjort äppelmos.
Vet att det var svinlänge sen jag käkade det här, men alltså det var ju så fruktanvärt gott - so let me introduce u to vietnamesiska risvårrullar AGAIN!: Rispappret är svinbilligt och finns bla att köpa på Willys<3<3 Tips är att ha hemma och knåpa ihop vårrullar med grönsaksleftovers = lyx + no waste.
Börjar seriöst dregla av den här bilden pga minns hur krämig dendär avokadon var. Fun story: Jag tar alltid den veganska menyn på Sushi Yama pga brukar aldrig vara sugen på något annat än avokado (dont know why). Lax som är så jäkla gott?
En annan dag gjorde jag och morsan paprikasoppa med extra mycket chili i. Var väldigt skeptisk till en början, men satan vad gott det blev! GO LINAS MATKASSE. MÅSTE laga igen.
OCH sist men inte minst... BAM!!!! Godaste jag ätit på länge: hemfriterad kyckling med ris, grejpfruktsalsa och sötsur sås<3<3 Också Linas matkasses förtjänst<3
Det var det. Nu ska jag äta kycklingklubba med potatis i ugn (orre lagar<3).
PEACE OUT MFs.
MAT | |
Upp