ATLANTIS

vill försvinna.
har känt mig så fruktansvärt pessimistisk i november.
inte konstigt med tanke på det mörka vädret och min överbelastade axel.
konstigt eftersom jag fick VG på hemtentamen.
konstigt eftersom jag såg Postiljonen på lilla teatern i lördags.
konstigt eftersom jag har världens finaste pojkvän.
konstigt eftersom jag åt ikeas ljuvliga kyckling i söndags (heh).
borde egentligen vara glad.
ALLMÄNT | | Kommentera |

ollans cam 2009-2013

2009
Avgudade min pojkalmanacka från "Okej" med dåvarande kärlekar såsom Zac Efron, Jesse McCartney och Adam Brody. Körde på snedlugg till en början tills jag klippte av det och fixa mittbena - förstår inte hur jag tänkte med krustången på första bilden till höger: såg ut sådär jämt på Enebyskolan. Clearglas är ju också jävligt häftigt och galet. Fejktöjningar i form av vassa (farliga,lol) spetsar var min grej och jag låtsades att de var äkta = cool brud.
2009- vintern 2010
Upptäckte "gudagåvan" solariet <3. Var överdrivet solariebrun och hade lejonman till hår (Proffs hårspray: my life, my one true match). Gillar även mina försök till fejkleende, vem fan ler sådär?! Kommer ihåg att jag höll andan på den sista bilden till vänster = what's up with that? Sminkade mig som aldrig förr och förstår inte idag hur jag kunde ägna så mycket tid framför spegeln på mornarna.
2010
Plötsligt gick man på gymnasiet och ba blev fett indie out of nowhere. nejvars, om jag ska vara helt ärlig så kom jag under den här tiden underfund med mig själv, vad jag vill göra/vara osv = fett pretentiöst att skriva så, men det är sant. Dock förstörde jag mitt hår med locktänger och volympulver (assnuskigt puder som gör att håret blir trassligt och en enda röra). Hatt <3 + tappert försök till att klä ut mig till hipster boy (tyckte jag va skitsnygg då).
2011
Sparade ut håret, vägrade saxen (vilket jag kanske inte borde gjort vid närmare eftertanke) = slitet och tunt jävla hår. Men jag stormtrivdes verkligen det här året. Jag träffade my true love eller som Lopez säger my one true match <33 lol. Oscar ser så jäkla liten ut på den här bilden, vart är skägget liksom?
2012
Läppstift i mängder och svarta ögonbryn. Ja vad ska man säga. Det var roligare att analysera de gamla bilderna på mig själv - det här är ju nuvarande ollan i princip höhö, fast kanske lite gladare.
2013
Är ingen höjdare på YouCam längre om man säger så... ÅH VAD BRUNA VI VAR.
ALLMÄNT | | Kommentera |

K & L

Kikis Expressbud.
Mysigaste filmen - inte konstigt eftersom det är en Miyazakifilm. Kiki är en liten häxa som bestämmer sig för att öppna ett eget expressbud på ett bageri. åh, en så söt film - se den (råd: se allt med Miyazaki).
the Life Aquatic With Steve Zissou.
En av mina asboluta favoritfilmer of all time. Wes är ju genialisk som hittar på en film med det här konceptet. Tror i och för sig att de flesta har sett denna film (inte direkt något tips). Dessutom är jag kär i Owen Wilsons karaktär, Ned. SÅ BRA SKÅDESPELARE. Älskar för övrigt scenen då Zissous båt blir ockuperad av pirater och han går bananas.
the Life of David Gale.
Fantastisk, genomtänkt film där man får tänka ansträngt genom hela filmen/analysera varenda litet steg som sker. Vad är sanningen om alles vår David Gale. Så snuskigt spännande film att man får gåshud. Totalböl i slutet av filmen dock - dör av frustration. Så smart film.
Little Miss Sunshine.
Kul film man både kan skratta och gråta åt. Ungen är så fulsöt och intelligent att man skrattgråter. Filmen visar verkligen hur sjuka ideal det finns i samhället redan från barnsben. Filmen gör narr av sånt här skit som man bara vill kräkas av. 
Les Amours Imaginaires.
Xavier Dolan gör magnifika filmer om förbjuden kärlek, sexualitet och vackra människor. Just denna film är min favorit - den bjuder på både fniss, sorg, spänning och irritation. Dessutom är det så fint sceneri genom hela filmen, full av fyndiga drömscener som exempelvis den med ultrasnygga Niels omringad av fallande marshmallows.
Lost In Translation.
Bara en så fin film. Scarlett Johansson må ju vara en av de snyggaste kvinnorna på jorden - wow vilken brud. Dessutom är ju Bill Murray en favvisskådis.
 
 
ALLMÄNT | | En kommentar |
Upp