oslo lyf

Welcome to a normal day of maj lajf in oshlo:
Igår/söndags var vi alla bakfulla i Kollektiv Gasso. Det var nämligen så att vi hade invigning av vår lägenget och det blev en hel del party här hemma. Men denna dag hade vi faktiskt bestämt oss för att vara jävligt produktiva på jobbfronten. Vi åkte till Tullíns Baguette och suddade bort allting från vår gamla meny och gick bananas och gjorde en helt ny. Det som vi trodde skulle ta 1,5h tog 4h - greit med cash dock. Detta är resultatet:
Efteråt blev vi akuthungriga och åkte trikk till Brugata där vi hamnade på Sea Sushi (som är typ det billigaste och mysigt trashigaste sushihaket i centrala oslo). Vi beställde tempura maki och avokado nigiri samt dreglade i väntan.
Den här filuren har ju flyttat in här och jag befinner mig i något slags nervigt lyckorus pga har inte träffat honom såhär intensivt på 6 månader. Han och jag sover i städskrubben på en madrass, vilket innebär att det har blivit mycket svårare att gå upp på mornarna nu när man kan ligga och mysa.
Alltså, bara kolla in inredningen. Snea hyllor, pärldraperi, modern talking i högtalarna, glitterslipsar, ett försök att få billigt vin att se dyrt ut (se bild), ljussatta 3dimensionella tavlor föreställande typ öar i karibien och tja allt man trenger egentligen.
Hoppas ni tycker att det är kul när jag uppdaterar här, för nu har jag äntligen blivit med kamera igen. Jag och hen har varit ifrån varandra på tok för länge nu <3
OSLO | | Kommentera |

MIMOSA

Snodde ett par babeiga pics från Carros dator på mig och mina jenter som nu sitter på någon stig och dricker kokosnötsmjölk någonstans i en tropisk skog i Sydamerika. Här kan man även skymta en bit av vår gamla lägenhet <3 Saknar den dock inte alls mycket nu när vi bor i en trippelt så stor.
 
Livet rullar på galant här i Oslo. Förra helgen var jag och mitt crew i Stockholm och hängde med Sofie. Vi drack vin på hotellrummen, käkade oliver och calamares i hotellsängen, dansade till hiphop beats av mäktiga kvinnor på Marie Laveau's klubb "Femtastic", rökte för många päroncigaretter på uteserveringar, lapade sol och njöt av att våren hade kommit till Stockholm just den helgen vi var där.
 
Läget just nu: Det har varit solsken här hela veckan, jag har köpt en ny vårjacka som jag redan har börjar använda, jobbar mycket på Mango och trivs som attan, räknar ner dagarna tills Oscar kommer hit<3 och tro det eller ej men jag och Oscar bokade vår Kroatien-båtluffsresa igår!? Dör av pepp!!! Vi hörs.
OSLO | | Kommentera |
Upp