Nyårsafton - Något Sena Bilder

Hade helt glömt bort att jag hade en massa bilder på mitt kamerakort, t.ex. dessa cheesy nyårspics: let's start with happi family pic nmbr1. Jag och Carran visar upp our trophies:-P Gick alltså all in med nyårsmiddagen i år. Blev ärtsoppa till förrätt (den på korv), skaldjursrisotto (ca det godaste jag ätit) och gino 4 dessert.
Äter hummer kanske var tredje år:-S = blev överlycklig på City Gross fiskdisk där en dumdum praktikant jobbade just då när vi var där och skulle köpa musslor. Jag och morsan tjuvlyssnade när hen sålde hummer i kilopris istället för styckpris XD Morsan var polite och ba "hörru, du gör fel", varpå hen lacka och bad mamma sluta bry sig - kul för oss. Vi åkte hem med två bamsehumrar för 80kr :-)
Marran sattes i arbete som vanligt.
Det här är SÅ typiskt Carran. Hon har alltså inte hjälpt till med något i köket, men tar ändå åt sig äran av ORRES fond :-)
Skoja, ärtsoppan var aslyxig.
Lyckliga
-.-
Visar upp mina spicy earrings jag fick i klapp av Oscar.
Jag gjorde någon form av tranbärs-GT som smakade enbart läsk.
Eftersom våra gäster var skitsena:-P hade vi photo session istället.
ÄLSKAR DEM.
Carran spexar i vanlig ordning - dålig stämning :-/
I present 2 you, Risotto Straight From Hell. Alltså in a good way.
Och så kom våra gäster<333 On spot => tonnåring tkr farsan e pinsaaam.
Innan vi begav oss vidare in till stan skypade vi med baba och dede<3<3<3<3 kolla va fina. Så knäppt att fira jul och nyår utan dem.
Vi åkte vidare hem till Hilda för lite förpartaj där Lojävel skrämde livet ur oss alla. Hon hade alltså ljugit ihop någon story om att hon var på tråkig fest hemma hos en kompis i Oslo och skulle jobba dagen efter fast hon egentligen hade åkt hem till Svärtan?!?! Dog. Vid tolvslaget promenerade vi bort till en lokalfest där vi dansade 3 timmar i sträck.
 
ALLMÄNT | | En kommentar |

Numera Malmöbor

I fredags flyttade jag och Oscar till Malmö. Efter 3 dagar av SLIT börjar vi nu känna oss ganska hemmastadda... I fredags när vi fick nycklarna såg lägenheten förjävlig ut. Vi hade blivit lovade städfirma innan inflytt, men toan och golven var inte ens rena? Förstå ångesten när en behöver städa hela jävla läggan innan man kan bära in alla flyttlådor och möbler. Tog alltså dubbelt så lång tid än vad vi hade trott. Kan ni förstå att det var en bajsrand i toan och vår hyresvärd menar att det visst hade varit en städfirma här. LOL.
Nu är dock allt finally på plats. Jobbigast av allt var att packa ihop all hennes skit i lådor och påsar som låg utspridda överallt i lägenheten. Våra kläder var också ett helvete att packa upp. Tog cirka hela dagen att vika om och sortera ner allt i garderobskorgarna.
En liten kompott av tråkiga bilder på lägengeten. Förstår inte vad som har hänt med färgerna på kameran? :-( Igår var vi hursomhelst på Ikea och köpte en massa tråkigt men behövligt. På kvällen kom Kakan och Tessi förbi med en massa mat. Vi spelade spel, käkade tacos och kikade runt i läggan. Är så himla glad över att de bor här i Malmö<3 snart 5min bort dessutom!
ALLMÄNT | | Kommentera |

JULAFTON 2016

Voila. Bilder från världsbra julafton:
Hur qute är inte min nya kusin? Alfred heter han och han tycker om Oscar mer än mig :-/
ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp