AVSKEDSFEST CON GASSO

Dagen började med jobb på Mango. Kan säga att det var ett helvetespass med skitkunder, drama mellan kollegor osv... Men jag var glad pga att solen sken när jag slutade och det var fan i mig sommar i Oslo. Jag svettades som ett djur på trikken hem, duschade i iskallt vatten och mötte Carro och Lovisa i hissen innan vi gick ut och satte oss på vår innergård och lapade sol.
Så svirade vi om inför kvällens partaj.
Först droppade Nils, Toste och Daniel in och vi satt på balkongen, drack vin, lyssnade på musik och fångade de sista soltimmarna. Sedan ramlade det in massvis med människor - dock jävligt sent. Sara och Ebba hade kommit enda från Bergen för att hänga och det blev kramkalas såklart. Kvällen såg mest ut såhär:
Här har vi Carro och hennes jobbarkompis + hennes pojkvän Truls (bra jävla namn).
Vi dansade till svenska hits, spillde ut den ena och det andra, drack hemmagjord bål (tjaa, eller Nils då), bondade med pollacker och värmde fötterna på balkonggolvet. SÅ BRA KVÄLL <3
Och idag mår man som vädret. Vi har gråtit, kramats, tittat på the Life of David Gale, gråtit lite till, ätit pringles med dipp (nyhet för oss!!!<3) osv. Snart ska vi gå till Sydöst och äta gott. Fint en söndagskväll som denna.
OSLO | |
Upp