POPAGANDA DEL 3

Vaknade upp bredvid Hilda i Tumba och käkade frukost med henne och Loppan fastklistrade framför "the Amazing Race" på TVn... Efter ett par timmar peppade vi varandra till att fixa till oss och dra in till stan. Bara det att vi blev ganska sena och höll på att missa Joel Alme, därav fick jag kliva in på festivalen i svettig sov-tshirt (jag som hade förberett hundra outfits:-///)
Vi hann i alla fall till Joel Alme och han var himla fantastisk faktiskt. Efter det gick vi hem till Simons syster för att byta om och hämta lite bira. Så fick bråttom till sushistället Sonu som ska ha Söders billigaste, mest värda sushi. Vi sprang typ dit pga höll på att missa Amason. Men guess what, WE MADE IT!
Heta kåmpisar. Loppan med sushi<3 Jon med donken</3
Okej, var tvungen att fota detta under<3 pga brukar aldrig få såhär mycket sjögrässallad<3<3 Vi kastade i oss maten + hävde ölen innan vi sprang in till stora scenen.
Carran kom efter och missade de första låtarna man ändå inte kunde...
Svävade på moln :-P Tills de var färdiga och sket i att spela Yellow Moon :-( Var skittjurig i x antal min.
... tills solen kikade fram och jag & dem ↑ gick och köpte cider.
Spexigt
Bra cider squad under Shout Out Louds<3
LÖV DEN HÄR BILDEN<3
Shout Out Louds var sååå bra och vädret var sååå somrigt.
young love:-)
Jag och Terran var häftiga in solglajjer.
Snygg
Vi stod på bästa platsen - utgången till ölcourten precis i solen där vi kunde se hela scenen + en asdronk/hög person som dansade asroligt.
Ja, jag svettades som satan i fulltäckande mundering.
Efter SoLspelningen gick vi ut för att möta upp bland annat den här snyggingen som var superexalterad över att ha hittat en tom pytteflaska Törley<3 haha.
Mötte även upp den här fina.
<3 Im sorry för asdålig hållning och halslös. Ser ni hur glittrig jag var på kinderna?? Liv hade med sig läppbalsam och guldglitter på burk som hon mixade ihop till denna asballa glitterrouge.
Hängde även med dessa bästisar<3 som alla var asupptagna med sina mobiler och cigg:-/
FLAWLESS
This is pure löv.
NI ÄR ALLT!!!!!! SERRI. LOVE UU. PEACE.
Vi blev bjudna på vin och öl, kissade på det ultimata kisstället intill båtbryggan samt peppade som tusan inför Lorre.
Carran poppade törleyn (sorry för törleyspam... KAROLIN:S) och vi firade att nästan alla älskisar var samlade<3
SAY TÖRLEEEEY! Mycket bättre än att säga cheese, blir så tillgjort då:-P Dis looks naturall<3
Vi missade typ hela MÖ (palla inte göra norskt ö), vilket sög. Men man fick ju stå bredvid denna under Lorentz så vafan.
+ DESSA<3<3
Sorry för asstort huvud:-/
And there he was. I flytväst och den superautotunade micken<3 Förstår verkligen inte varför folk hatar så mycket på Lorre :-/ All he wants is some bra champEJNsällsKAP. Var så glad när Madi Banja och Sakarias kom upp på scenen. Hade dock hoppats på några äldre låtar såsom baby och mayhem :/ Sämst dock att han körde "Där dit vinden kommer" 2 gånger utan någon gäst överhuvudtaget? wtf. aja.
Under Lorentz sista låtar började alla försvinna mot lilla scenen där Laakso skulle ha sin återföreningskonsert<3 Har inga fler bilder härifrån, men fysatan vad kul jag hade med Norrpangänget.
Efter Seinabo Seys sjuka avslut av festivalen (med asmånga gäster) tåg vi t-banan till Mariatorget för mer öl + godisshots som smakade bamsetandkräm. På bild: Emil, Lojsan, Carran och Benjamin. Sjuk matchning med hattarna...
Kvällen/natten slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss... Vi bestämde oss för sent för att köpa efterfestbiljetter till Lorentz och Madi Banja så det blev inget (men ångrar inte att vi inte köpte pga de som köpt förköp inte ens kom in). Istället hängde vi alldeles för länge på Dovas och gjorde snusdosekonster... Jag och Lovisa tog T-banan till Gullmarsplan för att åka hem till Sofie i Vändelsö. Bara det att vi hoppar på fel jävla nattbuss mot Tyresö!? Vi märker alltså ingenting förrän 45min in i resan... Vi åkte till ändhållplatsen och blev sedan avsläppta vid Tyresö Skola där vi fick vänta på en taxi som Sofie beställt till oss. SÅ KOMISKT, men så jävla jobbigt just då pga ville bara hem och sova. Efter 400krtaxi kom vi innanför dörren vid 4tiden och vi däckade i den uppblåsbara madrassen.
Morgonen efter var så soft. Blev serverade frukost av Soffe och hennes pojkvän Adam samt satt ute på deras altan i solen och åt. Lovisa var skitsnygg i håret och fick till och med en komplimang för detta av okänd tant på stan<3 Efter frukosten packade Lovisa i cirka 18h... innan vi tog bussen in till stan.
För att möta upp dessa på sushihak.
Hur töntigt ser inte dethär ut? Alla sitter på rad pga blöta stolar från regn;-(
Åt detta underbara<3 Tempuramaki är heaven + sjukt bra avslut på denna festivalhelg. Skulle vilja göra om detta nu i helgen igen. Please. PS: hemresan med SJ var HEMSK pga proppade vagnar med stressade resenärer + död mobil + försvunnen tessi&sinkan. DS
MUSIK | |
#1 - - loco:

Så bra helg<3<33
Vill se lite pics på fejjan också!!

Upp