BRÖLLOP PÅ ASTRID LINDGRENS NÄS

I måndags, på nationaldagen, bar det iväg ner till Småland med släkt på mamma sida. Min morbror skulle gifta sig med sin Hanna på Astrid Lindgrens Näs. Jäkla idyllbröllop var vad det var. Vi bilade ner med vanen 7 pers och fick bilproblem cirka direkt vid starten = trodde vi skulle missa hela cermonin lol. Men tillslut kom vi fram till Vimmerby Stadshotell.
När vi hade checkat in och settled down på rummet blev det plötsligt asbråttom då vi tappade bort tiden... Vi hoppade i våra blåa kläder och sprang ner till receptionen där nobody befann sig? Fick alltså vänta i ca 30min på resterande äldre familjemedlemmar som precis hade tjatat på oss att det var superbråttom :-)
Men vi hade det trevligt ändå. En kunde t.ex. låtsasskratta på foton. Här ser ni mina otroligt obekväma träskor som jag köpte för ca 4 år sedan samt använt 2 gånger :-) Lider nu av 4 blåsor på mina tår :-/ lyf</3
Jonkan var supersnygg.
Så var farsan redo. Obs jag tyckte han såg ut som en maffiaboss i sin utstyrsel, han blev skitnöjd = tog ej av sig solglasögonen på hela dagen.
Jonkan och mamma <3
Kusiner. (Välkammad unge)
När vi alla väntat i ca 20min till fick vi besked från moster Sally att de är sena och att vi fick gå utan dem... Så bra sa vi och började promenera längs med alla pittoreska gator mot Astrid Lindgrens Näs där vi skulle hålla till under dagen.
Hittade dit tillslut efter att vi gått åt fel håll (samt fått fråga en lokalare om vägen:-P). Möttes av Hannas släkt i receptionen och så kom en nervig Freddie inrpingandes från trädgården. Stiligt.
Dagens outfit :-) Tjenna morsan i hörnet.
Hälsade på kusin Alva som var assweet as usuall.
Efter att mamma klickade min outfitbild tappade vi bort gruppen som var påväg till cermonin bakom ladan... Vi sprang runt ca överallt och trodde vi skulle missa allt. När vi väl lyckades följa ljudet av klarinetten hittade vi tillslut fram i tid... :-P
Åja, de hade valt "tema: blå kostym"... Hade världsproblem med att hitta något blått då jag inte äger ett enda blått plagg :-) +  blue IS NOT MA COLOR :S Men hittade tillslut Carrans Zara-jobbtisha och den fick det bli.
OMG, för jävla söta ungar.
Laila, Carran och mormor.
Hello.
Så blev de herr och fru Gunbring :-) Justja, jag ska få en till kusin till augusti ^
Efter att de slängt blomblad på brudparet fick man promenera tillbaka till trädgården där Astrid Lindgren bodde när hon var liten. ALLTSÅ så sjukt fin plats.
Så fina.
I trädgården bjöds det på cava och flädersaft.
... och snittar!
Sen dök även Sally äntligen upp... Nävars, skämta. De hann med cermonin precis.
Freddie, Hanna och en stolt morfar Peter.
Pappa, Tero och Laila.
Sally och hennes Juao.
Sen var det dags för släktfotografering. Här ser dock allt ut som ett enda bombnedslag. Hoppas inte fotografens bilder blev såhär :-)
<3
Hannas bror Emil och Alva.
Morsan: "kan vi inte ta en bild när ni hänger på pappa?". lol.
När vi druckit upp och svettats tillräckligt ute i solen fick vi slå oss ned inne i matsalen där det bjöds på trerätters. Alva tyckte inte om desserten :-)
<3! Vill ha den där rosa snäckglitterväskan.
SOMMARTÅRTA SOM EFTERRÄTT NUMERO DOS<3<3
Det bjöds på en massa tal och sång: HAHAHA. Detta var sååå kul. Morsan och Laila fick prästparet att sjunga med till "and when the ship, begin to sail" (!?!?) med Freddie på komp med klarinetten som han inte hade rört på 5 år. So wierd haha.
Avslutade kvällen med den traditionella skoleken. Qt.
ALLMÄNT | |
Upp